Meteen naar de content

Einstein Telescope bij tv-programma Atlas op NTR

Op 8 november opende de Nederlandse minister Van Engelshoven zwaartekrachtsgolvenlab ETpathfinder in Maastricht. Dat was aanleiding voor het tv-programma Atlas om een reportage te maken over de ontwikkelingen rondom de Einstein Telescope. De reportage bestaat uit twee delen:

In het eerste deel vertelt Gideon Koekoek over zwaartekrachtsgolven en het nieuwe lab ETpathfinder. Deze aflevering werd op 24 november uitgezonden. Kijk de aflevering terug via de website van NTR. Het item over de Einstein Telescope begint ca. 21:40.

De tweede aflevering ging over ‘Waarom in Limburg?’ en biedt een kijkje in de geologische en seismische studies, die deels plaatsvinden binnen het project E-TEST. Kijk de aflevering van 1 december terug via de website van NTR. De reportage over de Einstein Telescope begint ca. 25:00.

Deel dit artikel