Meteen naar de content

Presentatie Einstein Telescope tijdens internationale beurs in München

De Einstein Telescope krijgt prominente aandacht tijdens de jaarlijkse internationale beurs Expo Real op 4, 5 en 6 oktober 2023 in München. Provincie Limburg (NL), een van onze partners, is mede-exposant met als thema de Einstein Telescope.  

Op woensdag 4 oktober van 15.00 tot circa 16.30 uur is er een aantal boeiende presentaties geprogrammeerd. Mocht u ook op de Expo Real zijn, dan kunt u hierbij aanwezig zijn. U moet zich hiervoor wel even aanmelden via het online formulier van Provincie Limburg. 

Het programma

  1. Provincie Limburg: opening
  2. Projectbureau Einstein Telescope – EMR: Wat betekent de mogelijke komst van de Einstein Telescope naar de Euregio Maas-Rijn?
  3. Nikhef: De civieltechnische kansen en uitdagingen van de Einstein Telescope.
  4. CERN: De economische impact en valorisatiekansen van de Einstein Telescope, aan de hand van ervaringen vanuit CERN.

Tijdens de presentatie, die in het Engels zal plaatsvinden, is er uiteraard ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De presentatie over de Einstein Telescope vindt plaats in ruimte A32 (hal A3).

Informatieve stand

Als deelnemer aan de beurs kunt u daarnaast op 4, 5 en 6 oktober de stand van Holland Property Plaza in Hal A2 (A2.232) bezoeken. In deze stand kunt u een film over de Einstein Telescope bekijken en vindt u aanvullende informatie over de Einstein Telescope.

Deel dit artikel